Gavekort Plus

Få LO Plus rabat på de største brands og et væld af oplevelser

Gavekort Plus er en gavekort-webshop eksklusivt for dig der er LO Plus medlem. Her finder du gavekort til de største brands og et væld af oplevelser.

Køb gavekort og gaver med rabat til din familie og venner, eller forkæl dig selv og spar penge på dine næste indkøb til eks. Magasin, H&M og mange andre.

Når du er logget ind som LO Plus medlem, får du direkte adgang til web-shoppen, hvor du nemt kan se din LO Plus rabat på hvert gavekort og købe med det samme.

Bekræft LO Plus medlemskab – indtast dit CPR nr.

(Denne side er SSL krypteret og sikker. Dit cpr.nr vil ikke blive gemt eller videregivet)

Du er i gang med at få adgang til en side, hvor der er tilknyttet en særlig rabat til LO Plus medlemmer og kan kun opnås, hvis du er organiseret i et af fagforbundene tilknyttet LO Plus. For at sikre, at du har ret til rabatten, skal du validere dit LO Plus medlemskab. Valideringen foregår ved, at du indtaster dit CPR-nr., som maskinelt sammenholdes med fagforbundenes register over medlemmer hos LO Plus. Herefter returneres automatisk et svar på, hvorvidt du har et gyldigt medlemskab. Vi modtager ikke oplysning om, hvilket fagforbund du tilhører. Når du indtaster dit CPR-nr. til brug for validering, accepterer du samtidig, at behandling af CPR-nr. kan finde sted til dette formål. Du kan læse mere om, hvordan LO Plus behandler dine personoplysninger, i LO Plus' privatlivspolitik. Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke, hvilket dog alene vil gælde fremadrettet.

×